Waar kunnen wij u bij helpen?

_

Onderhoud/klussen in en om uw woning en tuin

Als u in de zomer een wandelingetje maakt door uw nieuwbouw of bestaande woonwijk dan is vaak het eerste wat opvalt hoe de meeste mensen hun voor of achtertuin hebben opgeknapt. Een slecht onderhouden tuin geeft uw hele woning een afbreuk en dit is toch zonde. Als uw tuin wel een opknapbeurt zou kunnen gebruiken laat dit dan niet te lang op zich wachten en denk eens na over een compleet nieuwe tuinaanleg.
Na de aanleg van een tuin, kiezen sommige mensen er voor zelf hun tuin te onderhouden omdat ze hier plezier aan beleven. Of het klein of groot onderhoud betreft is voor ons niet van belang. Onze mogelijkheden variëren van het ruimen van bladeren tot het verplaatsen van bomen. Ook het winterklaar maken of het schoonmaken van de vijver behoren tot onze diensten wat betreft tuinonderhoud in Amersfoort.
Naast tuinonderhoud kunnen wij ook de aanleg van nieuwe tuinen realiseren.

Kleine klussen

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij kleine klussen in en om het huis? EBSTYLING helpt u bij de kleine klussen waar u zelf geen tijd of genoeg kennis voor heeft. Een dimmer plaatsten, het ophangen van een lamp of schilderij en ook het leggen van laminaat. Lijstjes met klussen die blijven liggen? Wij pakken ze op!
EBSTYLING is in het algemeen snel beschikbaar wij kunnen u snel helpen met klusjes zoals:

  • Wandafwerking-Schilderwerk-sausen
  • Ophangen van lampen, lijsten, gordijnen en luxaflex
  • Vervangen van een kraan, dimmer of stopcontact
  • In elkaar zetten van meubels zoals Ikea kasten;
  • Afstellen van keukenkastjes;
  • Traphekjes plaatsen;
  • Leggen van laminaat en plinten
  • Etc.

Kleine verbouwingen

Een verbouwing of renovatie is een belangrijke beslissing. EBSTYLING beschikt over de juiste ervaring en adviseert u over methodes en de te gebruiken materialen. Voor het beste resultaat met de juiste prijs komen we bij u langs om u van advies te voorzien en dit te vertalen naar een heldere offerte op maat.
Wij zijn zeer ervaren in het renoveren van woning of appartement of een gedeelte hiervan zoals een badkamer renovatie, keukenrenovatie en op- en aanbouw.

Maatwerk van o.a veranda’s, kasten en meubels

Bouwbegeleiding

EB Styling is uw perfecte partner op het gebied van de begeleiding van uw uw woning.
Wij staan in nauw contact met de klant en aannemer en werken tevens samen met professionele vakmensen waaronder een elektricien en loodgieter.

Interieur en Styling advies

EB Styling kan uw persoonlijke woonwensen realiseren op het gebied van kleur materiaalkeuze en styling.

Heeft u vragen over onze diensten?


    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Ster.